Logo Reves deau

Veelgestelde vragen

We raden aan om met maximum twee personen per baby te komen, zodat de baby’s in alle rust kunnen genieten. Willen jullie graag een privésessie voor jullie gezin alleen? Of heb je graag dat er eens een groter broertje of zusje mee in bad kan? Neem hiervoor even contact met me op via het contactformulier en we bekijken wat mogelijk is.

Bij Rêves d’eau kunnen baby's terecht vanaf 2 weken (na het afvallen van het navelstompje) tot ongeveer 1 jaar. Tot ongeveer de leeftijd van 7 maanden maken we gebruik van een neckfloat. Bij baby’s die ouder zijn, gebruiken we een chestfloat omdat zij dan vaak al te sterk zijn voor de neckfloat.

Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien voor de ingang van de babyspa (kiezelsteentjes).

We vragen 10min voor de geplande sessie aanwezig te zijn en je kindje vooraf thuis te voeden. We begrijpen dat op tijd komen met een baby niet altijd even makkelijk is. Ben je toch te laat, dan kan je altijd inpikken in de sessie. We geven daarvoor geen compensatie.

We raden aan om ongeveer een uurtje voor de sessie te voeden. Een hongerig baby’tje gaat minder kunnen genieten en ontspannen.

Zeker en vast! Wij hebben een hele gezellige ruimte voorzien waar jullie apart in alle rust jullie baby kunnen voeden. Er is een microgolfoven en borstvoedingskussen aanwezig.

Wij voorzien tijdens de sessie een ecologische zwemluier, massageolie, badcape, handdoeken en drijfring. Neem dus zelf luiers, billendoekjes, reservekledij en eventueel flesvoeding mee.

Natuurlijk is het toegestaan om foto’s en filmpjes van jullie kindje te maken. Omwille van privacy redenen is het echter niet toegelaten om beelden van andere baby’s en ouders te maken.

We vragen jullie wel om tijdens een sessie jullie gsm op stil te zetten.

Dit kan je volledig zelf bepalen. Natuurlijk, als je baby op regelmatige basis naar de babyspa komt, gaat hij/zij hier wel het meeste voordeel uit halen. Ongemakjes zoals krampjes en reflux zullen sneller verminderen en je kleintje zal beter en dieper slapen. Daarom raden wij aan om om de 2à 3 weken met jullie baby’tje te komen tot de leeftijd van 12 maanden.

We bieden dan ook verschillende beurtenkaarten aan zodat je voordelig kan genieten. Een overzicht van de arrangementen:

Tot 24 uur voor de sessie kan de afspraak kosteloos verplaatst worden. Stuur ons hiervoor een berichtje via het contactformulier of neem even telefonisch contact met me op. Gelieve GEEN annulaties door te geven via Instagram of Facebook. 

Wanneer je baby tijdens de 24 uur voor je afspraak plots ziek wordt, vragen we om een doktersattest door te sturen. Dit vragen we alleen maar om misbruik tegen te gaan. Hierna kunnen we jouw afspraak ook kosteloos verplaatsen naar een ander moment.

Indien jullie niet komen opdagen of geen geldige reden hebben voor annulatie, kunnen we je  afspraak niet kosteloos verplaatsen of je reservatiegeld jammer genoeg niet retourneren. Wij treffen heel wat voorbereidingen wat betreft organisatie en nutsvoorzieningen. Wij kunnen hierop dus geen uitzonderingen maken.

Rêves d'eau

Mijn liefde voor baby’s groeit elke dag nog een beetje meer. Na lang nadenken en twijfelen heb ik de sprong durven wagen en verwelkom ik jullie met veel trots bij Rêves d’eau

Volg Rêves d'eau