Logo Reves deau

Over Rêves d'eau

Ik ben Anja, 31 jaar, verpleegkundige en trotse mama van Victor, Juliette & Léon. Zij zijn mijn drijfveer en inspiratie.

Mijn liefde voor baby’s groeit elke dag nog een beetje meer. Mijn droom is/was om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken. Na lang nadenken en twijfelen heb ik de sprong durven wagen en verwelkom ik jullie met veel trots bij Rêves d’eau, de ideale ontspanningsplaats voor baby’s, ouders & mama’s to be.

Vanuit mijn ervaring als mama merk ik dat er meer nood is aan ontspanning en unieke momentjes tussen mama en/of papa en baby. Met Rêves d’eau tracht ik ervoor te zorgen dat jullie bij ons zo’n uniek momentje kunnen beleven.

Naast mijn opleiding verpleegkunde ben ik in het bezit van volgende getuigschriften:

EHBO en levensreddend handelen bij baby’s en kinderen

Zwangerschapsmassage

Shantala babymassage

Ontspanningsmassage

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!
Koffie, thee of iets fris staan alvast klaar om jullie te verwelkomen.


Veel liefs
Anja

Rêves d'eau

Mijn liefde voor baby’s groeit elke dag nog een beetje meer. Na lang nadenken en twijfelen heb ik de sprong durven wagen en verwelkom ik jullie met veel trots bij Rêves d’eau

Volg Rêves d'eau