Logo Reves deau

Pretecho

Een pretecho is een niet medische echo. We nemen de tijd om jouw baby mooi in beeld te brengen en samen te genieten van de bewegingen die jouw kindje op die moment maakt. Een 3D/4D echosessie maakt het mogelijk om de vorm van het gezichtje goed te zien. Op wie zal mijn kindje lijken? Heeft het de neus van de mama of papa? Het valt allemaal te ontdekken tijdens de sessie.

Er is een extra TV-scherm voorzien zodat familieleden, broertjes, zusjes.. via het grote scherm ook alles goed kunnen meevolgen. De echo’s die ik maak zijn van niet-medische aard en vervangen een bezoek aan de gynaecoloog niet.

Bij Rêves d’eau doen we ons uiterste best om jullie baby’tje mooi op beeld te krijgen. Bepaalde omstandigheden maken het echter niet altijd mogelijk om dit te verkrijgen. Bij een verkeerde ligging waardoor we het gezichtje niet te zien krijgen, bieden we steeds een terugkomgarantie aan. Jullie kunnen dan gratis nog eens terugkomen voor een nieuwe sessie. De sessie wordt niet terugbetaald.

 

Soorten pretechografie

2D
Een 2D echo is de klassieke zwart-wit echo, hierbij zie je de doorsnede van je kindje. Je kan je kindje hier goed zien bewegen en het hartje zien en horen kloppen.

3D
Bij een 3D echo worden er 3 dimensies waargenomen: lengte, breedte en diepte. Hierdoor zie je geen dwarsdoorsnede, maar kijken we er omheen. We kunnen in 3D de vorm van het gezichtje zien en dus gelijkenissen gaan zoeken tussen mama en papa. 

4D
Bij een 4D echo wordt er nog één extra dimensie toegevoegd, namelijk tijd. Hierdoor krijg je een 3D video te zien.
Wat kan je zien bij een 4D echo? Je baby die drinkt, geeuwt, lacht..

Wat mag je verwachten van een pretecho?

2D/3D/4D

Kan heel de zwangerschap

Ideaal tussen 24 en 34 weken zwangerschap

35 minuten

Hartje zien en horen kloppen

 

Foto’s en video’s

Alle beelden en filmpjes digitaal

1 afgedrukte echo

Afspraak maken?

Een sessie voor pretecho's kost €80 en duurt ongeveer 45 minuten. 
 

Rêves d'eau

Mijn liefde voor baby’s groeit elke dag nog een beetje meer. Na lang nadenken en twijfelen heb ik de sprong durven wagen en verwelkom ik jullie met veel trots bij Rêves d’eau

Volg Rêves d'eau